Arbeta hos oss

Spontan ansökan

Ditt namn och födelsedatum

Du ska vara minst 18 för att söka

Kontaktuppgifter
Ladda upp bilagor

Skicka ditt CV/personligt brev, samt ett foto.

Bläddra...

Max 2Mb, endast PDF eller Word
(.pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt)

Bläddra...

Max 3Mb, endast jpg, jpeg, png, gif

Meddelande

En kopia kommer att skickas till dig för din egen referens.

Skriv in kaptchakoden i fältet övan

Det kan ta några minuter att konvertera och skicka bilagor. Var god och vänta tills du får bekräftelse på att ditt meddelande har skickats. *

Please wait...
 • Vision

  Företagets visioner är att behålla hög kvalitet i vår service gentemot våra kunder. Vi planerar för vidare utveckling av våra tjänster och kompetenshöjning för vår personal. Arbeta strategiskt för att säkra företagets tjänster och hålla en professionell linje i alla led.

 • Arbetsmiljö

  Vi arbetar systematiskt med arbetsmiljöfrågor för att personalen ska ha säkert och trivsamt arbetsplats. Vi erbjuder bra lönevillkor och förmåner till anställda, samt kompetens höjning genom planerade årliga utbildningar.

 • Kompetensutveckling

  Vi är övertygade om att kompetensutveckling leder till ökad trygghet både för våra kunder och personliga assistenter. Därför har vi på Metropol Personlig Assistans tagit fram en handlingsplan för att höja kompetensen löpande hos våra medarbetare.

 • Spontan ansökan

  Du är välkommen att skicka en spontan ansökan. Skriv några rader om dig själv, och varför vill du jobba med personlig assistans. Fyll formuläret till vänster. De personer vi önskar träffa för en personlig intervju kontaktar vi inom 2 veckor.