Hur gör jag för att Metropol Assistans skall bli min assistansanordnare?

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda just dig.

Det gäller oavsett om du ännu inte ansökt om personlig assistans, om du ska välja assistansanordnare för första gången eller om du funderar på att byta till oss från kommunen eller annan assistansanordnare.

Efter kontakten med oss bokar vi ett personligt möte, då har vi möjligheter att lära känna varandra, utan att du förbinder dig till något och det kostar ingenting . Vill du hellre fylla i formuläret med dina uppgifter, så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Behöver du hjälp med ansökan så hjälper vi dig hela vägen. Det är bra om du har med dig läkarutlåtande (ej äldre än 6 månaden) och även en ADL bedömning (om det finns). ADL är en förkortning av Aktiviteter i det Dagliga Livet. ADL bedömning görs av en auktoriserad arbetsterapeut.

Kontakta ossBilagor

Har du ett Läkarutlåtande och/eller en ADL bedömning? Om du har möjlighet att skanna in dina dokument, kan du ladda upp dessa här. I så fall kan vi hjälpa dig även snabbare. (Ej obligatoriskt)

Bläddra

Max 3MB

Bläddra

Max 3Mb

Bilagor

Om du har möjlighet att skanna in ditt beslut om LSS insats, kan du ladda upp det här. I så fall kan vi hjälpa dig även snabbare. (Ej obligatoriskt)

Bläddra

Max 3Mb

Skriv in kaptchakoden i fältet övan

Please wait...

en kopia kommer att skickas till dig för din egen referens